Izvor: SD.RS
21.08.2023 u 10:51
0

„PAŠĆE KAO BOLESNA PTICA“: Tramp se narugao protivkandidatu, odbio učešće u predizbornim debatama i poručio – JAVNOST ZNA KO SAM!

Bivši američki predsednik Donald Tramp potvrdio je juče da neće učestvovati u debatama Republikanske stranke u okviru izbora stranačkog predsedničkog kandidata, od kojih se prva održava u sredu.

Javnost zna ko sam i koliko sam uspešan bio kao predsednik, s energetskom nezavisnošću, granicama i snažnom vojskom, najvećim smanjenjem poreza i propisa, s nultom stopom inflacije, najjačom ekonomijom u istoriji i puno drugih stvari – poručio je Tramp na svojoj mreži Društvena istina.

– Zato neću učestvovati u debatama! – rekao je, istakavši da ima 62 posto podrške na republikanskim predizborima, što je 46 postotnih bodova prednosti u odnosu na njegovog najozbiljnijeg suparnika, guvernera Floride Rona DeSantisa.

Pet meseci pre početka izbora na kojima će se odlučiti o republikanskom kandidatu za američke predsedničke izbore 2024, Donald Tramp ima dosad najveću podršku svoje baze. Ali pravosudne afere bacaju senku na njegov pokušaj povratka u Belu kuću.

NIJE MOGAO DA ODOLI: Trampa BRANI Dru Findlig isti onaj KOJI ga je nazivao okrutnim rasistom ZVEZDA ADVOKATURE brani i KARDI B!

Prva republikanska debata održaće se u sredu u Milvokiju, na severoistoku Sjedinjenih Država. Sedmoro kandidata je ispunilo uslove za učestvovanje u debatama.  

To su Ron DeSantis i guverner Severne Dakote Dag Burgum, bivši Trampov potpredsednik Majk Pens, njegova bivša ambasadorka u UN-u Niki Halej i senator Južne Karoline Tim Skot.

Tu su još preduzetnik Vivek Ramasvami i bivši guverner Nju Džerzija Kris Kristi koji su trenutno za petama najverovatnijem kandidatu Ronu DeSantisu u anketama sprovedenim u Ajovi i u Nju Hempširu, prvim državama koje će glasati na predizborima.

Vrh Republikanske stranke dao je Trampu vremena do danas da odluči hoće li učestvovati na njima.

Donald Tramp će u petak u vreme trajanja debate u Milvokiju da da intervju Takeru Karlsonu, nekadašnjoj voditeljskoj zvezdi konzervativnog Fox Newsa, koji će se prikazati na X-u, bivšem Tviteru.

Njegov izborni štab nije hteo da potvrdi tu informaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter