Izvor: BBC.COM
20.08.2023 u 11:00
1

NIJE MOGAO DA ODOLI: Trampa BRANI Dru Findlig isti onaj KOJI ga je nazivao okrutnim rasistom ZVEZDA ADVOKATURE brani i KARDI B!

Bivši klijenti ga opisuju kao „najvećeg advokata u igri” i „Robin Huda sa Isusom”. Sada on brani klijenta koji je najistaknutiji od svih.

Dru Findling je prošle godine angažovan da predstavlja Donalda Trampa u krivičnoj istrazi o mešanju u izbore u državi DŽordžiji na izborima 2020. godine. Advokat veteran je ranije kritikovao Trampa i donirao Fani Vilis, ženi koja ga sada goni. On je takođe poštovana figura u Atlanti, ili kako ga on naziva „Hip Hop Holivud“.

youtube/prinscreen cbs

Samoidentifikovani liberal, 64-godišnjak je u nekoliko navrata napao bivšeg predsednika. On je 2017. tvitovao da je otpuštanje saveznog tužioca na Menhetnu od strane predsednika Trampa „znak STRAHOVANJA da će [tužilac] agresivno istražiti smrad koji lebdi” nad njim. Dva meseca kasnije, on se ponovo osporavao tadašnjem predsedniku zbog njegovog stava o Central Park Five, grupi tinejdžera nepravedno osuđenih za silovanje belog džogera u Central Parku u NJujorku 1989.

instagram prinscreen

Tramp se snažno zalagao za smrtnu kaznu i nije povukao svoje komentare nakon što su presude poništene, za koje je Findling rekao da su „rasističke, okrutne, bolesne, neoprostive i neameričke“. A 2018. godine, gospodin Findling se ubacio u svađu između Trampa i košarkaške zvezde Lebrona DŽejmsa, koristeći objavu na društvenim mrežama da bi bivšeg predsednika nazvao „patetičnim“ i „rasističkim arhitektom lažnog Trampovog univerziteta“.

ŠOKANTNE OPTUŽBE: Britanski mediji tvrde da Kina Rusiji šalje naoružanje

Upitan zašto sada brani bivšeg predsednika, gospodin Findling je svoju odluku uporedio sa DŽonom Adamsom – drugim predsednikom SAD koji je, u svojoj ranijoj karijeri advokata, prkosio antibritanskim osećanjima i branio britanske vojnike od optužbi za ubistvo koje je proizašlo iz Bostonski masakr 1770. Ne verujem da biramo našeg klijenta ili klijente na osnovu rase, etničke pripadnosti, seksualne orijentacije, pola, političkog uverenja ili suštinskih pitanja uključenih u zločin“, rekao je on za NJujork tajms prošle godine.

„Imamo svoje lične živote i imamo svoju ličnu politiku i ne izvinjavam se zbog svoje lične politike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Findling (@drewfindling)

Pored prošlosti protiv Trampa, Findling je takođe donirao 1.440 dolara (1.130 funti) u julu 2020. uspešnoj kandidaturi demokrate Fani Vilis za mesto najvišeg tužioca u najmnogoljudnijem okrugu DŽordžije. Pravni tim bivšeg predsednika nagovestio je da će se u velikoj meri osloniti na odbranu slobode govora kako bi osporio optužbe u ovom slučaju i poseban slučaj izborne subverzije koji je pokrenula savezna vlada.

-Kada je reč o političkom govoru, ne možete samo da se zalažete za neku poziciju, već možete da preduzmete akciju, možete da podnesete peticiju, možete da tražite čak i od svog potpredsednika da pauzira glasanje-, rekao je advokat DŽon Lauro, koji vodi odbranu. u vladinom slučaju, rekao je ranije ovog meseca. Takva odbrana može dati uvid u angažovanje advokata sa sedištem u Atlanti sa više od tri decenije iskustva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Findling (@drewfindling)


Započevši svoju karijeru kao javni branilac, advokat kojeg plaćaju poreski obveznici, dodeljen klijentima sa niskim primanjima, gospodin Findling i advokatska kancelarija koju je osnovao 1987. godine predstavljali su čitav niz ličnosti visokog profila.

Među njima su sportisti Šakil O’Nil i Denis Rodman, komičari Kat Vilijams i Majk Eps i zvezde rijalitija LJubav i hip ho

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE MOGAO DA ODOLI: Trampa BRANI Dru Findlig isti onaj KOJI ga je nazivao okrutnim rasistom ZVEZDA ADVOKATURE brani i KARDI B!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter