Izvor: Tanjug
08.04.2023 u 12:01
0

PEKING TRAŽI POREKLO KORONE: ZSO u strahu od istine!

Šef Kineskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Šen Hongbing pozvao je danas Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) da se vrati na, kako je naveo, "naučnu, poštenu" poziciju u praćenju porekla COVID-19.

Šen je, na konferenciji za novinare, upozorio SZO da ne politizuje ispitivanje izvora korona virusa koji je prvo otkriven u centralnoj Kini krajem 2019. godine da ne bi postala, kako je naveo, „oruđe druge zemlje“.

U SAD vlada sve veće uverenje da je virus korone procureo iz laboratorije u kineskom Vuhanu.

ODGOVOR KINI: SAD naoružavaju Tajvan!

Kineska vlada oštro je demantovala sugestije da je virus nastao u naučnom objektu, ali američki Federalni istražni biro (FBI) je saopštio da sada veruje da je taj scenario „najverovatniji“.

Isti stav iznelo je i američko ministarstvo energetike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter