Izvor: Sputnik Srbija
05.07.2022 u 13:45
0

PESKOV O NATO BAZAMA: Time se bavi Ministarstvo odbrane! Oni rade na osiguranju naše bezbednosti!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Ministarstvo odbrane Rusije ima planove za bezbednost zemlje imajući u vidu početak procesa pridruživanja Finske i Švedske u NATO.

Peskov je odgovarao na pitanje novinara da li Kremlj razmatra opciju postavljanja NATO baze u blizini ruske granice i kakav bi bio odgovor Moskve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Tim opcijama ne bavi se Kremlj, nego Ministarstvo odbrane. Već smo govorili da oni imaju odgovarajuće planove i da se radi na osiguranju naše bezbednosti“, rekao je Peskov novinarima.

TERITORIJA UKRAJINE NESTAJE? Predviđaju se velike promene na mapi Evrope

On je podsetio da je ruski predsednik Vladimir Putin već komentarisao pridruženje Finske i Švedske Alijansi.

Prethodno je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio da je počeo proces ratifikacije pristupanja Švedske i Finske Alijansi.

Ranije su Finska i Švedska zbog događaja u Ukrajini 18. maja predale generalnom sekretaru NATO-a zahtev za ulazak u Alijansu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter