Izvor: Sputnjik
07.10.2022 u 19:46
0

PESKOV O NESUGLASICAMA U KREMLJU: Nema raskola u Putinovom okruženju

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da u Kremlju postoje različita mišljenja o mnogim važnim pitanjima, pa i o specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, ali da su ona deo radnog procesa i da nema govora o nekakvom raskolu u okruženju predsednika Rusije.

PESKOV SE OGLASIO NAKON SPEKULACIJA O PREVENTIVNIM UDARIMA NA RUSIJU: Ova izjava Zelenskog ga je posebno „izbacila iz koloseka“!

Podsetimo, „Vašington post“ je objavio, pozivajući se na podatke američkih obaveštajnih službi, da jedan od članova okruženja predsednika Putina poslednjih nedelja otvoreno izražava neslaganje u vezi sa operacijom ruske vojske u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Peskov je, međutim, u izjavi za „Vašington post“ rekao da podaci obaveštajnih službi nemaju veze sa stvarnošću.

– Postoje nesuglasice tim povodom. Neki smatraju da treba da delujemo drugačije. Ali, sve je to deo normalnog radnog procesa – rekao je Peskov.

Upitan o nesuglasicama u bliskom Putinovom okruženju, on je rekao da postoje „radni sporovi“ po ekonomskim pitanjima, pitanju vojne operacije, obrazovanja.

On je, međutim, naglasio da to nije signal bilo kakvog raskola.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter