Izvor:
06.03.2024 u 13:23
0

PESKOV OBJASNIO NOVINARIMA KAKO DA DOĐU DO PUTINA: Daće intervju svakom ko želi da ga čuje

Ruski predsednik Vladimir Putin spreman je da da intervju svakom novinaru koji želi da čuje različite tačke gledišta, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na pitanje novinara Sputnjika koji su kriterijumi za uzimanje intervjua od ruskog lidera.

„Za nas je važno da, kada predsednik Putin daje intervju, da to bude dostupno maksimalnom broju ljudi u različitim zemljama sveta. Naravno, veoma je važno za nas da je taj koji uzima intervju spreman da čuje i kasnije pokaže veoma različite tačke gledišta, ne samo one sa kojima se slaže njegova vlada. Za nas je to glavni kriterijum“, rekao je Peskov.

SUD U HAGU UDARIO NA RUSE! Izdat nalog za hapšenje dvojice VISOKIH OFICIRA, terete ih za navodne RATNE ZLOČINE

Odnosi između Rusije i SAD nikada nisu bili gori nego što su sada, kaže pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.
„Trenutna situacija u našim odnosima nije baš dobra – verovatno još nije bila gora“, rekao je Peskov tokom maratona „Znanje. Prvi“ ruskog društva „Znanje “.

Maraton se održava na Svetskom festivalu mladih, koji se od 1. do 7. marta održava na saveznoj teritoriji Sirijusa po ukazu ruskog predsednika Vladimira Putina . Organizator festivala je Rosmolodež , a generalni informativni partner RIA Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter