Izvor: Happy BSC
31.08.2022 u 10:57
0

PESKOV ODAO POČAST GORBAČOVU: „Mnogi se raspravljaju o ulozi koju je igrao, ali činjenica je da je bio izuzetna ličnost“ (VIDEO)

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov istakao je danas da je preminuli Mihail Sergejevič Gorbačov državnik koji će zauvek ostati u istoriji zemlje.

PESKOV ISTIČE DA ĆE DANAS BITI REČI O OVOJ TEMI: „Odluka o državnoj sahrani Mihaila Gorbačova još nije doneta…“

– Mnogi se raspravljaju o ulozi koju je igrao. Ali činjenica da je bio izuzetna ličnost, jedinstvena ličnost je nedvosmislena. Zna ga, pamti i pamtiće ga ceo svet. Gorbačov je dao podstrek okončanju Hladnog rata i iskreno je želeo da veruje da će se on završiti i da će početi večni romantični period između novog Sovjetskog Saveza i Zapada. Ovaj romantizam se nije ostvario, nije se desio romantični medeni mesec, pokazala se krvoločnost naših protivnika – poručio je Peskov. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gorbačov je preminuo juče u 92. godini, posle duge i teške bolesti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter