Izvor: Blic.rs
31.08.2022 u 11:18
0

TRAMP JE BIO OPSEDNUT NJEGOVIM BRAKOM SA BRIŽIT? Zaplenjena dokumenta bi mogla da otkriju prljave tajne iz Makronovog intimnog života!

Donald Tramp se više puta hvalio da zna poverljive detalje o intimnom životu Emanuela Makrona, navodi se u izveštaju, nekoliko dana nakon što je FBI zaplenio dosije o francuskom predsedniku iz Trampove vile na Floridi.

TRAMP TUŽI DRŽAVU: Razlog je upad na njegovo imanje Mar-a-Lago na Floridi

Tramp se hvalio saradnicima Bele kuće da zna „prljavštine” o francuskom lideru, pa je čak tvrdio i da je informacije dobio od američkih obaveštajnih izvora.

U članku se navodi da je bivši predsednik bio opsednut ličnim životom svog francuskog kolege (44) i njegovim brakom sa Brižit (69).

Prošle su tri nedelje otkako su agenti FBI pretresli Trampovu kuću u Mar-a-Lagu, uklonivši desetine povreljivih dokumenata uskladištenih na imanju bivšeg predsednika SAD na Floridi.

Otkrio je materijal povezan sa američkim špijunima i „tajnim ljudskim izvorima“, a Tramp se suočava sa krivičnom istragom zbog ometanja pravde i potencijalnog kršenja Zakona o špijunaži.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Među gomilom strogo poverljivih dosijea koje je preuzeo FBI, jedan od najzanimljivijih je bio „Predmet 1a” u inventaru. Označen sa „info: predsednik Francuske“, dosije je izazvao uzbunu u Parizu i Vašingtonu, postavljajući pitanja o tome koje informacije je Tramp imao o francuskom lideru i zašto ih je odneo na Floridu nakon što je prošle godine napustio Belu kuću.

Sada se ispostavilo da je Makronov lični život dugo bio predmet velikog interesovanja Trampa.

„Roling Stoun“ piše da je Tramp voleo da aludira na navodne Makronove „zle” indiskrecije i da je saveznicima u Beloj kući rekao da „malo ljudi zna” tajne Jelisejske palate. Bivši predsednik je često voleo da komentariše detalje Makronovih navika, rekli su izvori, a oni koje je Tramp zabavljao tračevima nisu bili sigurni da li je ono što im je rečeno istina.

Nije poznato da li je dosije koji je FBI uzeo od Mar-a-Laga povezan sa Makronovim ličnim životom. Međutim, otkako je to otkriveno, francuski i američki zvaničnici pokušavaju da otkriju koje informacije Tramp ima i da li su poverljive ili samo zaostali sa njegovog predsedničkog mandata.

Tramp, koji je tokom svog mandata imao zategnute odnose sa Makronom, u početku je hvalio svog francuskog kolegu kao „njegovog tipa“ i rekao novinarima da mu se „mnogo dopao“ kada je Makron posetio Belu kuću 2018. godine, ali su se odnosi pogoršali u poslednja dva. godine Trampovog predsedništva.

Napetost je izbila u javnosti na burnom sastanku lidera NATO-a u Londonu 2019, gde su se Tramp i Makron sukobili oko budućnosti alijanse, kao i boraca Irana i ISIS koji su u Evropu ulazili iz Sirije.

– Budimo ozbiljni – odbrusio mu je Makron nakon što se Tramp našalio o slanju militanata Islamske države u Francusku.

Tramp se takođe čuo kako kritikuje Makrona na sastanku ambasadora UN, a ovaj je uzvratio u intervjuu za „Ekonomist“ kasnije te godine, žaleći se da SAD „okreću leđa“ svojim evropskim saveznicima i da je neuspeh američkog rukovodstva bio „moždano mrtav NATO“. Stefani Grišam, bivša portparolka Bele kuće.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter