Izvor: Kurir.rs
17.01.2023 u 12:45
0

PESKOV TVRDI: „Zapad protiv nas osim posrednog sukoba vodi ekonomski, finansijski i pravni rat“

Portparol Kremlja Dimitrij Peskov objasnio je zbog čega se ruska vojska odlučila da poveća broj vojnika na 1,5 miliona.

Kako je naveo Peskov glavni razlog je što Zapad vodi posrednički rat protiv Ukrajine, ogovarajući na pitanje novinara koji je razlog da se donese odluka da se broj vojnika poveća na 1,5 miliona.

ŠOJGU NAJAVIO: Rusija povećava broj pripadnika oružanih snaga na 1,5 milion!

To je povezano sa ratom koji vode protiv Rusije zemlje kolektivnog Zapada“, rekao je Peskov.

On je naveo da akcije Zapada uključuju kako elemente indirektnog učešća u neprijateljstvima, tako i elemente ekonomskog, finansijskog i pravnog rata. To prevazilazi zakonske okvire, naglasio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu najavio velike promene koje rusku vojsku očekuju do 2026. godine. On je podsetio da je predsednik Rusije odlučio da poveća broj Oružanih snaga na 1,5 miliona vojnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter