Izvor: Tanjug
25.07.2022 u 14:42
0

PESKOV: Udar ruske vojske u Odesi nema nikakve veze sa infrastrukturom uključenom u sprovođenje Istanbulskog sporazuma i neće uticati na izvoz žitarica

Udar ruske vojske na lučku vojnu infrastrukturu u Odesi ne može imati nikakav uticaj na početak izvoza žitarica u okvirima Istanbulskog sporazuma, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Ovaj udar je bio usmeren isključivo na vojnu infrastrukturu i nema nikakve veze sa infrastrukturom uključenom u sprovođenje sporazuma o izvozu žitarica. Zato ovo ne može i neće uticati na početak procesa isporuka žita crnomorskom rutom“, rekao je portparol ruskog predsednika, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„KAKO SI, KAKO ŽIVIŠ“ Srdačan doček Lavrova u Kongu na ruskom jeziku (VIDEO)

Portparol ministarstva odbrane Rusije general-potpukovnik Igor Konašenkov saopštio je ranije da su ruske snage izvršile udar preciznim oružjem na postrojenja fabrike za remont brodova u Odesi i uništile usidreni ratni brod i skladište raketa Harpun koje su isporučile SAD.

Raketnim udarom ruskih snaga onesposobljeni su proizvodni kapaciteti preduzeća za popravku i nadogradnju brodova ukrajinske mornarice, dodao je general Konašenkov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter