Izvor: informer
02.03.2024 u 08:57
4

POČELO JE! NATO TRUPE SU U UKRAJINI, RUSIJA NAJAVILA SVOJU REAKCIJU: Premijer potvrdio najgore.. da li je ovo POČETAK KRAJA sveta kakav poznajemo

Mali broj britanskih vojnih lica nalazi se u Ukrajini kako bi pružio zaštitu diplomatskom osoblju i pomogao u obuci Oružanih snaga Ukrajine, saopšteno je iz kabineta premijera zemlje Rišija Sunaka,

„Mali broj“ britanskog osoblja je u zemlji i pruža diplomatsku zaštitu i pomaže u obuci ukrajinskih oružanih snaga“

Komentarišući reči ruskog predsednika Vladimira Putina o opasnim postupcima i izjavama Zapada u spoljnoj politici, preteći sukobom upotrebom nuklearnog oružja, iz kabineta su saopštili da Velika Britanija nastavlja da „potpuno podržava“ Ukrajinu.

Ranije su iz kabineta premijera rekli da London ne planira „veliko raspoređivanje“ trupa na teritoriji Ukrajine.

RUSKI SUHOJ SU-35S IZNAD AVDEJEVKE: Onemogućeno poletanje aviona Oružanih snaga Ukrajine sa aerodroma

 

Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešenje, direktno uključuju zemlje NATO- a u sukob i da se „igraju vatrom“. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da će svaki teret koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za Rusiju.

Prema njegovim rečima, SAD i NATO su direktno uključeni u sukob, uključujući ne samo snabdevanje oružjem, već i obuku osoblja u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji i drugim zemljama.

Kremlj je naveo da pumpanje Ukrajine oružjem sa Zapada ne doprinosi pregovorima i da će imati negativan efekat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “POČELO JE! NATO TRUPE SU U UKRAJINI, RUSIJA NAJAVILA SVOJU REAKCIJU: Premijer potvrdio najgore.. da li je ovo POČETAK KRAJA sveta kakav poznajemo”

  1. Slatko se smije ko se zadnji smije.
    A kako vi pisete lavrov se smijao prvi.
    Prema tome!?!
    Sve je jasno .
    Samo koliko ruskih zivota ce kostatii glupost ove sadasnje kriminalne i nemoralns ruske vladajuce garniture?
    Vec dosada bilo je dosta, ali na kraju ce biti zaprepastujuce puno!
    A sve zbog cega?
    Neka se malo ipak to zapitaju ovi idijoti koji to rade.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter