Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 10:57
0

PODOLJAK: MOSKVA IZNOSI LAŽNE OPTUŽBE! Ukrajina ne planira da upotrebi američko oružje za napad na rusku teritoriju!

Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak napisao je na Tviteru da Ukrajina ne namerava da upotrebi američko oružje za napad na rusku teritoriju i dodao da Rusija po tom pitanju iznosi lažne optužbe.

„Danas je za Rusiju zadatak broj jedan da potkopa poverenje između Ukrajine i SAD. Naši partneri znaju gde se koristi njihovo oružje“ – napisao je Podoljak na Tviteru, prenosi Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„AKO NE ODU, TAMO ĆE I OSTATI“ Avdejevski kombinat bi za ukrajinske ekstremiste mogao da postane drugi „Azovstalj“ (VIDEO)

On je dodao da Ukrajina vodi odbrambeni rat i ne planira da koristi sisteme za lansiranje raketa (MLRS) za napad na objekte u Rusiji i da ukrajinski partneri znaju gde se koristi njihovo oružje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter