Izvor: TANJUG
07.11.2022 u 18:55
0

PODOLJAK O PREGOVORIMA SA MOSKVOM: Ukrajina spremna za razgovor, ali ne sa Putinom

Savetnik ukrajinskog predsednika Mihailo Podoljak izjavio je danas da Kijev nikada nije odbio da pregovara sa Moskvom i da je spreman za razgovore sa budućim ruskim liderom, ali ne i sa Vladimirom Putinom.

Savetnik Zelenskog POZVAO NA NAPAD NA IRAN: „Verujem da bi se mogli izvršiti ciljani udari na proizvodnju dronova, balističkih projektila i tako dalje!“

Komentari Mihaila Podoljaka na Tviteru usledili su nakon subotnjeg izveštaja „Vašington posta“ u kojem se navodi da administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena ohrabruje ukrajinske lidere da signaliziraju da su otvoreni za pregovore sa Moskvom, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ukrajina nikada nije odbila da pregovara. Naša pregovaračka pozicija je poznata i otvorena- napisao je Podoljak na svom Tviter nalogu, poručivši da Rusija prvo treba da povuče svoje trupe iz Ukrajine.

– Da li je Putin spreman? Očigledno da nije. Stoga smo konstruktivni u proceni: razgovaraćemo sa sledećim ruskim liderom – istakao je Podoljak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter