Izvor: Tanjug
28.12.2023 u 07:49
0

POLICIJA PRONAŠLA OPROŠTAJNO PISMO: Priznao sva ubistva, JEZIVI DETALJI

Češka policija saopštila je da je pronašla pismo studenta Davida Kozaka koji je 21. decembra ubio 14 osoba u pucnjavi na Karlovom univerzitetu u Pragu, u kojem je priznao da je prethodno usmrtio 32-godišnjeg muškarca i dvomesečnu bebu u šumi Klanovice.

„Prilikom pretresa njegove kuće pronađeno je oproštajno pismo. On ga je napisao pre nego što je izvršio pucnjavu. U njemu je priznao da je počinio ubistvo u šumi Klanovice“, rekao je portparol policije Jan Danek, prenosi češki portal.

Detalji tog zločina nisu saopšteni, a balističkim ispitivanjima utvrđeno je da je oružje korišćeno u šumi Klanovice isto ono koje je pronađeno u kući ubice.

OPERISAN DEČAK (2) KOJEG SU RODITELJI TUKLI I LEPILI MU USTA DA NE VRIŠTI: Otac i majka hoće na slobodu

Ubistvo muškarca i njegovog dvomesečnog deteta dogodilo se 15. decembra, kada su šetali šumom u blizini Praga.

U masovnoj pucnjavi na Karlovom univerzitetu u Pragu, 24-godišnji student David Kozak ubio je 14 osoba i ranio još 25, nakon čega je izvršio samoubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter