Izvor: Tanjug
29.04.2022 u 19:32
0

PONOVO NE SHVATAJU RUSE OZBILJNO U Vašingtonu ne veruju da bi Putin upotrebio nuklearno oružje ili napao teritoriju NATO pakta!

SAD ne veruju da postoji pretnja da Rusija upotrebi nuklearno oružje uprkos nedavnom zaoštravanju retorike Moskve, izjavio je neimenovani visoki američki zvaničnik iz sektora odbrane.

„Mi nastavljamo da pratimo njihove nuklearne kapacitete svakog dana i naše su procene da ne postoji pretnja od upotrebe nuklearnog oružja kao ni pretnja po teritoriju NATO„, dodao je zvaničnik, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je u ponedeljak da Zapad ne bi trebalo da potceni povećani rizik od nuklearnog konflikta u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter