Izvor: Tanjug
30.04.2022 u 17:22
0

PORNIĆAR IZ BRITANSKOG PARLAMENTA! Podneo ostavku jer je na sednici gledao „filmove za odrasle“!

 Britanski poslanik, koji je suspendovan iz Konzervativne partije premijera Borisa Džonsona, izjavio je danas da je podneo ostavku nakon što je priznao da je „u trenutku ludila“ dva puta gledao pornografske sadržaje na svom telefonu tokom zasedanja Donjeg doma parlamenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konzervativci su u petak suspendovali Nila Periša, nakon što se sam prijavio komesaru za standarde britanskog parlamenta zbog griže savesti, prenosi Rojters.

Periš je danas podneo ostavku u stranci nakon što je rekao da će nastaviti da bude poslanik i tokom trajanja istrage.

Rusi uništili 390 vojnih objekata! Avijacija LIKVIDIRALA 120 UKRAJNSKIH EKSTREMISTA!

-Na kraju sam mogao da uvidim da ogorčenje i šteta koje sam naneo svojoj porodici i biračima jednostavno nisu smeli da se dogode -rekao je kroz suze Periš tokom intervjua za BBC.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter