Izvor: Happy BSC
21.07.2022 u 09:36
0

Posle liste „grehova Rusije“ Medvedev objavio i „njihove grehove“! Na spisku i „čudni deda sa demencijom“!

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev objavio je na svom Telegramu listu pod nazivom „Njihovi gresi“ u kojoj je naveo za šta sve nije kriva Rusija, a tiče se aktuelne situacije u celom svetu. 

Podsetimo, Medvedev je juče objavio listu „grehova“ Moskve, ismevajući optužbe Zapada. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

1. Činjenica da su evropske budale cinično izigrali Amerikanci, nateravši ih da preuzmu najbolnije posledice udara sankcija na stanovništvo zemalja EU.

2. Činjenica da će običnim Evropljanima ove zime biti žestoko hladno u svojim domovima.

3. Činjenica da Evropa i SAD imaju najveću inflaciju hrane u poslednjih nekoliko decenija.

4. Činjenica da su kompanije iz EU i SAD izgubile svoje višemilionske investicije u rusku ekonomiju.

5. To što su Amerikanci za svog predsednika izabrali čudnog dedu sa demencijom, koji, zaboravljajući na svoje dužnosti, mnogo više voli drugu zemlju nego svoju.

6. Činjenica da su gradski ludaci, koji su sebe nazivali rukovodstvom EU, potpuno izgubili vezu sa realnošću i teraju nesrećne Ukrajince da žrtvuju svoje živote za ulazak u Evropsku uniju.

7. Činjenica da brojni politički prevaranti manipulišu temom obnove državnosti Ukrajine u nekadašnjim granicama, računajući na nova vojna naređenja i urezivanje novčanih tokova koji su dodeljivani kijevskom režimu.

8. Da NATO nastavi, suprotno logici i zdravom razumu, da se približava granicama Rusije, stvarajući realnu pretnju svetskim sukobom i smrću značajnog dela čovečanstva.

9. Činjenica da je nakon puča 2014. Ukrajina izgubila državnu nezavisnost i došla pod direktnu kontrolu kolektivnog Zapada, a takođe je verovala da će NATO obezbediti njenu bezbednost.

10. Da kao rezultat svega što se dešava Ukrajina može izgubiti ostatke državnog suvereniteta i nestati sa mape sveta.

11. Činjenica da će se ukrajinskim zločincima definitivno suditi za zločine počinjene nad narodom Ukrajine i Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter