Izvor: HAPPY BSC
06.03.2024 u 12:34
0

POVLAČI SE POSLE DEBAKLA U SUPERUTORAK: Niki Hejli odustaje, shvatila da protiv Trampa NEMA ŠANSE

Bivša stalna predstavnica SAD pri UN Niki Hejli namerava da u sredu objavi suspenziju učešća na republikanskim predizbornim izborima u izbornoj trci i možda će pozvati bivšeg predsednika Donalda Trampa da zatraži podršku njenih pristalica, piše Volstrit džornal, pozivajući se na izvore. upoznat sa njenim planovima.

SUPERUTORAK POKAZAO DA ĆE AMERIKA ĆE IMATI REPRIZU IZBORA IZ 2020: Tramp i Bajden ostvarili ubedljive pobede

Volstrit džurnal od ljudi bliskih bivšoj guvernerki Južne Karoline saznaje da će se ona danas obratiti javnosti i saopštiti da se povlači iz trke.

Bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli pobedila je u nedelju na republikanskim predizborima u okrugu Kolumbija i ostvarila prvu pobedu u predsedničkoj kampanji 2024. godine, nakon što je obećala da će ostati u trci najmanje do super utorka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter