Izvor: Tanjug
11.09.2022 u 12:19
0

POZIVAJUĆI SE NA PODATKE EVROPSKE UNIJE: London pokušava da opovrgne Putinove tvrdnje da je stiglo premalo ŽITA u siromašne zemlje!

Britansko Ministarstvo odbrane demantovalo je danas tvrdnje ruskog predsednika Vladimira Putina da je u siromašne zemlje stigla jako mala količina žitarica izvezenih iz Ukrajine prema sporazumu, uz posredovanje UN.

PUTIN POSLAO SNAŽNU PORUKU: Vojnici koji su poginuli tokom specijalne vojne operacije za zaštitu Donbasa dali su život za Rusiju!

Pozivajući se na podatke UN, britansko Ministarstvo navodi na Tviteru da je oko 30 odsto izvezenog žita dopremljeno državama sa niskim i srednjim prihodima u Africi, Aziji i na Bliskom istoku.

Putin je u sredu izjavio, ne citirajući izvore, da su samo dva od 87 brodova sa 60.000 tona različitih poljoprivrednih proizvoda, stigla u siromašne zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sporazum o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka, postignut uz posredovanje UN i Turske, počeo je da se primenjuje prošlog meseca.

„Rusija namerno sprovodi strategiju dezinformisanja pošto pokušava da skine sa sebe krivicu za pitanja nesigurnosti u snabdevanju hranom, diskredituje Ukrajinu i umanji protivljenje svojoj invaziji“, saopštilo je britansko Ministarstvo odbrane u dnevnom izveštaju o situaciji u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter