Izvor: Tanjug
13.11.2022 u 15:14
0

Predsednik SAD Džozef Bajden otkriva: Američke komunikacione linije sa Kinom ostaju otvorene kako bi se sprečio sukob!

Predsednik SAD Džozef Bajden poručio je azijskim liderima da će američke komunikacione linije sa Kinom ostati otvorene kako bi se sprečio sukob.

Bajden je tokom obraćanja, na Istočnoazijskom samitu u Kambodži, rekao da će se SAD energično takmičiti sa Pekingom, istovremeno obezbeđujući da konkurencija ne pređe u sukob i naglašavajući važnost mira u Tajvanskom moreuzu, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bajden je, takođe, pozvao vojne vladare Mjanmara da prate mirovni plan koji su dogovorili sa Asocijacijom država jugoistočne Azije (ASEAN), dok je osudio raketna lansiranja Severne Koreje i ruski, kako je naveo „brutalan i nepravedan“ napad na Ukrajinu.

PJONGJANG NASTAVLJA SA PROVOKATIVNIM PONAŠANJEM: Bajden izjavio da su SAD, Južna Koreja i Japan „ključni saveznici“

Region jugoistočne Azije je, takođe, domaćin samita Grupe 20 (G20) na indonežanskom ostvru Bali ove nedelje, uoči kog će se Bajden sastati sa kineskim kolegom Si Ðinpingom po prvi put otkako je preuzeo dužnost, dok su odnosi između dve supersile nikad gori, navela je agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter