Izvor: Tanjug
07.05.2023 u 22:15
1

RUS IMA 9 ŽIVOTA: Prilepin nakon EKSPLOZIJE je rekao sledeće

Ruski pisac Zahar Prilepin saopštio je danas da je on upravljao vozilom koje je dignuto u vazduh na auto-putu u Nižnjem Novgorodu na zapadu Rusije, a da je njegov suvozač poginuo. Prilepin je na Telegramu naveo da je do eksplozije došlo ispod suvozačevog mesta.

POLETELI DA SEJU SMRT: Svi ukrajinski dronovi poslati u staro gvožđe

Kako je dodao, na licu mesta bile su dve mine, ali je samo jedna eksplodirala. Ruski pisac rekao je da ima prelom obe noge, od kojih je jedan otvoreni. Automobil u kojem se nalazio Prilepin dignut je u vazduh u subotu na auto-putu u Nižnjem Novgorodu, a mediji su prvobitno objavili da je poginuo vozač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUS IMA 9 ŽIVOTA: Prilepin nakon EKSPLOZIJE je rekao sledeće”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter