Izvor: Tanjug
07.05.2023 u 21:49
1

POLETELI DA SEJU SMRT: Svi ukrajinski dronovi poslati u staro gvožđe

Ukrajina je lansirala više od 10 tokom protekle noći na Krim, uključujući tri u luci Sevastopolj, izjavio je jutros gubernator Sevastopolja, Mihail Razvožajev.

Razvožajev je napisao na Telegramu da su ruski sistemi PVO odbili sve napade na Sevastopolj i da u tom gradu nije pričinjena šteta. Prethodno su ruske agencije za sprovođenje zakona saopštile na Telegramu da nije bilo žrtava u seriji napada dronovima na Krim.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Vodi se rat protiv BOGA i PRAVOSLAVLJA“

Ukrajinski zvaničnici napisali su na Telegramu da su se eksplozije dogodile u Sevastopolju i Saki, gde Rusija ima vazduhoplovnu bazu, kao i u nekoliko drugih mesta na Krimu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POLETELI DA SEJU SMRT: Svi ukrajinski dronovi poslati u staro gvožđe”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter