Izvor: Tanjug
14.07.2023 u 11:04
3

ZVANIČNO: Rusija usvojila zakon o zabrani promene pola

Ruska Državna duma danas je usvojila zakon kojim se zabranjuju sve medicinske intervencije koje za cilj imaju promenu pola osobe.

Reč je zapravo o novom članu koji je dodat u Zakon o osnovama zaštite zdravlja građana Ruske Federacije.

Zakonom se predlaže i poništavanje braka ukoliko je neko od supružnika, u međuvremenu, promenio pol, a istovremeno, supružniku koji je promenio pol biće zabranjeno usvajanje dece.

Predsednik Dume Vjačeslav Volodin je saopštio da ova odluka štiti građane i decu.

NESALOMIVA U SVIM SITUACIJAMA: Rusija predstavila preciznu pušku ORSIS 12,7 (FOTO)

„Zamislite, u SAD je broj operacija promene pola za poslednjih 10 godina porastao 50 puta. To je put koji vodi ka degeneraciji nacije. Za nas je to neprihvatljivo“, poručio je Volodin na Telegramu.

Inicijativa da se usvoji ovaj zakon podneta je u maju ove godine, a na njenoj izradi je radilo oko 400 poslanika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ZVANIČNO: Rusija usvojila zakon o zabrani promene pola”

  1. Bravo Rusija divim ti se Purine kao i svi.promjena pola je najveća glupost usvajanje djece jos veca glupost.bravo purine za Zakon

    16
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter