Izvor: Alo.rs
23.06.2023 u 17:16
0

TUŽNA SUDBINA: Preživeo pad AVIONA, preminuo u PODMORNICI!

Ovo se dogodio godinama pre njihovog nesrećnog putovanja podmornicom Titan.

Šahzada Davud je preživeo zastrašujući strah od aviona.

Pre tragičnog incidenta koji je odneo živote Šahzade Davuda i njegovog sina na podmornici Titanik, Šahzada je već doživeo užasavajuće iskušenje kada je preživeo zastrašujući strah od aviona.

U postu na blogu na svom veb sajtu za trenere u karijeri, Kristin Davud je podelila mučan incident u koji su učestvovali njen suprug Šahzada i ona sama, a koji se dogodio godinama pre njihovog nesrećnog putovanja podmornicom Titan.

Razmišljajući o tom iskustvu, Kristin je ispričala zastrašujući strah od aviona koji ih je umalo koštao života.

PRONAĐENA NESTALA PODMORNICA?! Pretraga otkrila razbacane ostake

Ovaj incident joj je poslužio kao katalizator da preispita i preispita svoj životni put, što je podstaklo značajnu introspekciju i lični rast.

„Početak je protekao bez događaja, kao i većina krstarenja, ali baš kada su se pojavili znaci vezanih pojaseva da nas upozore na naše skoro sletanje, avion je duboko zaronio“, rekla je Kristin.

„Pao je mrak. Olujni oblaci su se skupili oko nas, uranjajući kabinu u čudnu vrstu sumraka. Nije bilo sasvim svetlo, a opet nije sasvim mrak. Progutalo nas je, zadirkivalo i udahnulo nekima strah, a drugima hrabrost. „Bio sam uplašen kao nikada u životu. Nisam mogao ni da obrišem suze koje su mi tekle niz lice, niti da pomerim glavu da pogledam okolo. Uroni! Još nije bilo gotovo. Tresi levo, tresti desno! glava udarila u prozor“, rekla je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter