Izvor: TANJUG/HAPPY
31.07.2023 u 09:18
0

PROSTO VOLI X: Nakon promene imena Ilon Mask postavio ogromno X na zgradi dosadašnje twitera. Gradjani San Franciska uputili pritužbe

Građani San Franciska koji žive u neposrednoj blizini zgrade u kojoj je locirana kompanija X, doskorašnji Tviter, u vlasništvu američkog milijardera Ilona Maska, uputili su pritužbe vlastima, navodeći da znak "X" postavljen na zgradi kompanije svetli velikim intenzitetom.

Komapanija Ilona Maska koja se do skoro zvala Twitter je u petak postavila logo „X“ na krov svog sedišta u Ulici Market, što je naljutilo komšije nezadovoljne zbog intenzivnog svetla koje im smeta, saopšteno je iz gradske građevinske inspekcije San Franciska.

Tanjug/AP Photo/ Benjamin Fanjoy, File

Potvrđeno je da će biti pokrenuta istraga o ovom problemu, prenosi londonski Gardijan. Mask, koji je kupio Tviter u oktobru 2022. godine za 44 milijarde dolara, najavio je da će kompanija Tviter, preimenovana u „X“, nastaviti da posluje iz San Franciska uprkos trendu odlaska brojnih drugih kompanija iz ovog grada na zapadnoj obali SAD.

Inače zanimljivo je i to da Ilon Mask jednostavno voli kodove i slova, naime njegov sin koga je dobio sa devojkom Grimes nosi ime sastavljenog od slova, koje pre svega liči na kod. Naime njegov sin se zove X Æ A-12 Musk, a roditelji ga skraćeno zovu X.  Njegova svemirska kompanija nosi nazi nazv Space X.  Tako da zaključujemo pored kompjuterskog programiranja Ilon Mask  jedan od najbogatijih ljudi današnjice prosto voli skraćenice , a kako nam se čini naoričito znak X, zašto je to tako možda će ekcentrični milijarder jednom i obelodaniti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter