Izvor: TANJUG
31.07.2023 u 08:52
1

TIGAR MODERNIZUJE VOJSKU,Kineski predsednik SI Điping: Ubrzati modernizaciju i osigurati bezbednost

Predsednik NR Kine Si Đinping poručio je da je potrebno da se ubrza proces modernizacije kineskih oružanih snaga.. On je pozvao na kontinuirane napore za izvođenje obuka u stvarnim borbenim uslovima.

Si je rekao  tokom provere Zapadne borbene komandne zone, prenosi agencija Sinhua.

-Potrebno je unaprediti vojnu spremnost i osigurati bezbednost vazdušnog prostora redovnom protivvazdušnom odbranomNova oprema i snage treba da budu integrisane u postojeće borbene sisteme-, rekao je Si.

Kineski predsednik je dodao  da partija mora da zadrži vođstvo nad oružanim snagama u ideološkom, političkom i organizacionom smislu. Si je zatražio i bolje ponašanje partije i sprovođenje partijske discipline.

ZAHVALIO NA SVEMU: Putin se oprostio od afričkih lidera nakon ture brodom do Kronštata
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TIGAR MODERNIZUJE VOJSKU,Kineski predsednik SI Điping: Ubrzati modernizaciju i osigurati bezbednost”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter