Izvor: BSC HAPPY/KURIR
27.11.2023 u 07:54
0

VLASNIK SPEJS IKSA U IZRAELU: Mask se sastaje sa izraelskim liderima

Američki tehnološki preduzetnik Ilon Mask sastaće se sutra u Izraelu sa premijerom Benjaminom Netanjahuom i predsednikom Isakom Hercogom, javila je televizija „Kanal 12“.

Izraelski izvor potvrdio je posetu Maska, milijardera koji vodi kompanije „Tesla“, „Spejs iks“ i društvenu mrežu „Iks“. Maskova poseta poklapa se sa četvorodnevnim primirjem u izraelskom ratu protiv palestinskih militanata iz Hamasa u Gazi.

PROMENIO MIŠLJENJE NA INTERVENCIJU BAJDENA: Spremni smo na produženje primirja, posle toga nastavljamo operaciju

Netanjahu se sastao sa Maskom u Kaliforniji 18. septembra i pozvao ga da uspostavi ravnotežu između zaštite slobode izražavanja i borbe protiv govora mržnje nakon kontroverzi u poslednjih nekoliko sedmica oko antisemitskog sadržaja na mreži „Iks“.

Mask je odgovorio rekavši da je protiv antisemitizma i protiv svega što „promoviše mržnju i sukobe“. Takođe je ponovio svoje prethodne izjave da mreža „Iks“ neće promovisati govor mržnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter