Izvor:
02.12.2019 u 19:27
0

PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI U MILVOKIJU: Učenik i radnik obezbeđenja zapucali jedan na drugoga!

Pošto je jedan list u Milvokiju preneo da su učenik srednje škole i pripadnik obezbeđenja razmenili vatru, policija se pojavila na mestu "kritičnog incidenta". Reč je o prigradskoj srednjoj školi u Milvokiju, a zvaničnici tvrde da je zgrada sigurna, a osumnjičeni u pritvoru.

Na incident u srednjoj školi Vokiša Saut reagovala je policija u mestu Vokiši koja je odmah odgovorila na tvit u kojem je pomenuta pucnjava, do koje je došlo oko 11 pre podne, preneo je AP. Policija, međutim, nije odmah odgovorila na telefonsku poruku o incidentu zahtevajući prethodno detalje.

"Džurnal Sentinel" je pozivajući se na zvaničnike koje nije imenovao izvestio da je jedan učenik razmenio vatru sa pripadnikom obezbeđenja. Drugi list, vokiški "Frimen" naveo je da je jedna muška osoba stavljena u kola hitne pomoći.

Očevici su prijavili na društvenim mrežama da je u toku i evakuacija tržnog centra Mega-Dibenko i drugih tržnih centara.

Zajednicka pres služba sudova u Sankt Peterburgu ranije je izvstila o evakuaciji sudova nakon što su primili anonimna pisama o pretnjim podmetnutim bombama.

Nekoliko sudova je već nastavilo sa radom, a nijedna pretnja bombom nije potvrđena.

Izvor: kurir.rs/Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter