Izvor: Happy BSC
29.04.2022 u 11:36
0

PUTIN 9. MAJA OBJAVLJUJE NOVI SVETSKI RAT I HITNU MOBILIZACIJU RUSA! Zastrašujuće predviđanje Velike Britanije potreslo je sve

Ben Volas, britanski ministar odbrane je naglasio da on ne bi bio iznenađen da ruski predsednik objavi novi svetski rat i naredi hitnu masovnu mobilizaciju Rusa. „Vladimir Putin bi mogao da objavi novi svetski rat u narednim danima“, upozorio je britanski ministar odbrane, a prenosi britanski Miror.

Volas je istakao da bi Putin mogao da započne “masovnu mobilizaciju“ i iskoristi Dan pobede 9. maja da objavi rat “svetskim nacistima“. Rusija je započela invaziju na Ukrajinu 24. februara rekavši da je to specijalna operacija za oslobađanje Ukrajine od nacista. Od tada su ukrajinski gradovi bili pogođeni granatiranjem u borbi za koju je ministarka vlade Liz Tras rekla da bi mogla da traje i 10 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Volas je ranije rekao da Putin nije uspeo da ostvari glavne ciljeve u Ukrajini i upozorio da bi on zato mogao da naredi svojoj vojsci da učvrsti položaje u Ukrajini i tako postane, kako je rekao, neka vrsta „tumora koji raste“ u zemlji.“Ne bih se iznenadio. . . da će verovatno 9. maja izjaviti da smo sada u ratu sa svetskim nacistima i da moramo masovno mobilisati ruski narod“, rekao je Volas.

PUTIN ILI GUBI U UKRAJINI ILI KREĆE TREĆI SVETSKI RAT! Najomiljenija novinarka šefa Kremlja otkrila CRVENE LINIJE Vladimira

Volas je za Skaj njuz rekao da Velika Britanija podržava potpuno pritiskanje i izbacivanje Rusije iz Ukrajine, a nije ni isključio davanje podrške Ukrajini u vraćanju Krima, prenosi „Gardijan“.

„Donbas i dalje glavni cilj“

Ruska osvajanja u Donbasu koštali su ruske snage, objavilo je britansko ministarstvo odbrane u svom najnovijem obaveštajnom izveštaju. Navodi se da bitka za Donbas ostaje glavni strateški fokus Rusije, kako bi se postigao postavljeni cilj obezbeđivanja kontrole nad Donjeckom i Luganskom oblasti.

Borbe u tim oblastima bile su posebno teške oko Lisicanska i Severodonjecka, uz pokušaje napredovanja južno od Izjuma ka Slavjansku, pišu britanski obaveštajci.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter