Izvor: Sputnjik
05.01.2023 u 11:14
0

PUTIN I ERDOGAN U VAŽNOM RAZGOVORU: Turski i ruski lider razmotrili ključna pitanja

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom o situaciji u Ukrajini, sirijskoj krizi i bilateralnim odnosima, saopštio je kabinet predsednika Turske.

– Tokom razgovora bilo je reči o odnosima Turske i Rusije posebno u oblasti energetike, kao i regionalnim pitanjima – saopštio je Erdoganov kabinet.

Pored toga, navodi se da je Erdogan tokom razgovora sa Putinom istakao da je potrebno da Damask preduzme političke korake radi postizanja rezultata u okviru krize u Siriji.

Takođe je saopšteno da su turski i ruski lider razmotrili projekat „gasnog haba“, Ankara se nada skorom završetku radova prema „mapi puta“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter