Izvor: informer.rs
23.11.2023 u 18:47
0

PUTIN I LUKAŠENKO LICEM U LICE: Završen sastanak u Minsku

Sastanak lidera zemalja ODKB-a u Minsku je završen, javlja Telegram kanal „Pul Pervogo”, koji je blizak pres-službi šefa beloruske države.

– Samit lidera zemalja ODKB je završen – navodi se u poruci.

Napominje se da su nakon zvaničnog dela samita, koji je obuhvatio pregovore u užem formatu, plenarnu sednicu sednice Saveta kolektivne bezbednosti ODKB i potpisivanje završnih dokumenata, državni lideri imali radni ručak.
Telegram kanal je takođe objavio fotografiju na kojoj se vide predsednici Rusije i Belorusije  Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko tokom razgovora jedan na jedan .
U natpisu uz fotografiju apela, imajte na umu da oni drže „fascikle sa dokumentima“.

– Razgovor između Lukašenka i Putina licem u lice u Palati (Nezavisnosti, gde je održana sednica Saveta za kolektivnu bezbednost ODKB – prim. aut.) vođen je i… nastavljen u kolima. Lukašenko i Putin su otišli ​​zajedno – godine. Aurus. Usput su razgovarali o poslu – kaže se u poruci.

Minsk predsedava ODKB 2023. godine, koji uključuje šest država: Jermeniju , Belorusiju, Kazahstan, Kirgistan, Rusiju i Tadžikistan . Jermenski premijer Nikol Pašinjan je prethodno u telefonskom razgovoru obavestio beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka da neće moći da učestvuje na samitu ODKB u Minsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter