Izvor: Tanjug
23.11.2023 u 18:33
0

NAPAD NOŽEM U DABLINU: Petoro povređeno kod škole, među njima troje dece

Najmanje pet osoba, među kojima je troje dece, povređeno je danas u napadu nožem u blizini škole u centru Dablina, javljaju mediji. Osumnjičeni muškarac je priveden i njemu je ukazana pomoć na licu mesta zbog zadobijenih povreda koje je, kako se veruje, sam sebi naneo. Prema navodima policije, jedna devojčica je teže povređena, dok drugo dvoje dece ima lakše povrede.

Jedna žena je zadobila teže povrede, dok je muškarac lakše povređen. Napad se dogodio nešto posle 13 časova po lokalnom vremenu kod trga Parnel, a povređeni su hospitalizovani u različitim bolnicama širom grada, prenosi irski javni servis RTE. Veliki nož zaplenjen je na licu mesta, navodi Ajriš tajms.

Istraga je u toku, a uzrok napada još nije poznat. Jedan od svedoka rekao je da je muškarac napao grupu mladih ljudi nožem, a da je nekoliko osoba intervenisalo i razoružalo ga. Izvori iz policije rekli su da se incident tretira kao veliki bezbednosni događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter