Izvor: HAPPY BSC
17.02.2023 u 13:52
0

PUTIN I LUKAŠENKO RAZGOVARAJU U MOSKVI: Trgovinski promet između Rusije i Belorusije 2022. godine 50 milijardi dolara (VIDEO)

Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko sastali su se u Moskvi.

Lukašenko je istakao da je trgovinski promet između Rusije i Belorusije 2022. godine bez presedana – 50 milijardi dolara.

Takođe, dodao je da određene zemlje nisu uspele da stisnu Rusku Federaciju i Belorusiju, kao i da supstitucija uvoza ide napred.

PUTIN JE UVEK SPREMAN ZA DIJALOG SA LUKAŠENKOM: Vašington se verovatno neće odazvati pozivu

– Sve što su se Rusija i Belorusija dogovorile u oblasti odbrane i bezbednosti za 2022. godinu je 100 odsto ispunjeno. 28 sindikalnih programa Ruske Federacije i Belorusije završeno je 80 odsto. Belorusija proizvodi do hiljadu komponenti za avione MS-21 i Suhoj Superdžet – kazao je on.

Sastanak se održava u rezidenciji ruskog lidera koja se nalazi u moskovskom predgrađu Novo Ogarjovo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter