Izvor: Blic.rs
12.01.2023 u 13:45
0

PUTIN „IZGUBIO ŽIVCE“ TOKOM SASTANKA SA ZVANIČNICIMA VLADE: „Zašto se praviš lud?“ – odjekivalo je salom! (VIDEO)

Pokušavajući da ostane smiren, Putin je reagovao ponovo, insistirajući da je on u pravu a da Manturov greši. Kad ga je ministar ispravio po treći put, ruski predsednik je konačno “prsao”.

Nakon višemesečnih neuspeha na bojnom polju u Ukrajini ruski predsednik Vladimir Putin očigledno mora da prikaže svoju čvrstinu, a to se pokazalo na novom sastanku sa njegovim podređenima.

PUTIN DELA KAO PRAVI VANVREMENSKI VOĐA – BEZ PRESEDANA : „Treba učiniti sve da zaštitimo građane novih ruskih regiona!“

Delovalo je da je Putin nakratko izgubio živce tokom sastanka sa zvaničnicima vlade u sredu. Do prelomne tačke je došlo kad je zamenik premijera Denis Manturov javno ispravio Putina nakon što se ovaj požalio da neka preduzeća još nisu obezbedila ugovore za izgradnju novih aviona ove godine – težak zadatak imajući u vidu da je Rusija uveliko odsečena od uvoza sa Zapada ključnog za konstrukciju.

Snimak sa sastanka u sredu pokazuje kako je Manturov, ministar trgovine i industrije, brzo uzvratio da su “investicioni projekti” u toku, ali ga je Putin presekao da se požali da to “predugo traje”, preneo je “Jahu njuz”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nema narudžbina čak ni za 2023. u nekim preduzećima – rekao je on samo da bi ga ponovo ispravio Manturov navodeći da “sva preduzeća” imaju narudžbine za godinu i da je “Ministarstvo odbrane potvrdilo taj broj”.

Pokušavajući da ostane smiren, Putin je reagovao ponovo, insistirajući da je on u pravu a da Manturov greši. Kad ga je ministar ispravio po treći put, ruski predsednik je konačno “prsao”.

– Hajde da ovo završimo, koja je poenta ovog koškanja sa tobom? Direktori su mi rekli (da nema ugovora). Stvarno, zašto se praviš lud? – izgrdio je Putin Manturova, zahtevajući da dobije posao za mesec dana i ni dan kasnije.

Deluje da su ruski mediji upotrebili ovaj sukob da bi ojačali Putinov mačo imidž, te su izvestili o strogom ukoru Manturova, ali izostavili inicijalne komentare ministra da u stvari postoje ugovori za godinu. “Jahu njuz” piše da je Putin takođe iskoristio priliku da objavi da će “svi problemi” povezani sa “specijalnom vojnom operacijom” u Ukrajini uskoro biti rešeni. Istovremeno je insistirao kako Rusija nije pretrpela nikakve posledice rata.

– Nije se dogodilo ništa od onog što su nam naši neprijatelji predviđali. A to je, naravno, prvenstveno zahvaljujući građanima Rusije, njihovoj prisebnosti, čitavoj našoj prisebnosti, spremnosti za izazove i rad u teškim uslovima – rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter