Izvor: alo
17.02.2024 u 15:48
0

PUTIN O PROŠIRENJU FRONTA: Ceo svet obavijen velom brige za budućnost…novi koraci ka globalnom ratu

Predsednik Rusije Vladimir Putin, ranije upitan da li se može očekivati preuzimanje ovog grada, rekao je da se ruska vojska u zoni SVO nalazi u aktivnoj odbrani i da u mnogim delovima poboljšava svoje položaje.

To se dešava u praktični svim delovima fronta, i na kupjanskom i zaporoškom pravcu i kod Avdejevke“, rekao je predsednik pre nekoliko meseci u razgovoru sa novinarom Pavlom Zarubinom.

Rusiji ne trebaju nikakve reakcije, želi da sačuva vojnike, izjavio je Putin malo kasnije, govoreći o dejstvima ruske vojske u rom gradu.

JEDAN OD NAJMOĆNIJIH LJUDI NA SVETU DOLAZI: Vučić objavio tačan datum posete

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski priznao je da se ukrajinski vojnici povlače iz Avdejevke i dodao da je takva odluka doneta kako bi se sačuvali životi ljudi.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ukazala je da nije to u pitanju, već činjenica da Zelenski i „njegova banda“ znaju da se „bore“ samo za velike pare, i to samo protiv civila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter