Izvor: alo
17.02.2024 u 15:32
1

EKSPLOZIJE NALIK GRANATIRANJU PO POLJSKOJ: Trese se Varšava, raste panika… da li je POLJSKA NA UDARU RUSIJE ..građanstvo u strahu!

Konkretno, stanovnik Zirardova, grada udaljenog 40 kilometara od Varšave, prijavio je zvukove slične jakim eksplozijama, zbog kojih su se prozori i zidovi u zgradi potresli.

Poljska policija istražuje izveštaje o zvucima nalik eksploziji u blizini Varšave. Zastrašujuću buku čuli su stanovnici Mazovječkog vojvodstva, regiona sa centrom u Varšavi. Ovo prenosi radio stanica RMF 24.

 Slične izjave su dobile i agencije za sprovođenje zakona iz drugih mesta u Mazoviji.

NESTALO TELO ALEKSEJA NAVALJNOG?

Novinari su podsetili da su se 2023. godine i stanovnici regiona žalili na glasnu buku. Ispostavilo se da su njihov izvor bili poljski lovci F-16 koji su leteli da probiju zvučnu barijeru.

Stanovnici Sankt Peterburga su 13. februara prijavili glasne udare u ulici Sofiiskaia. Kada su ekipe stigle na lice mesta, zatekle su kamion u kome je zapaljen motorni prostor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSPLOZIJE NALIK GRANATIRANJU PO POLJSKOJ: Trese se Varšava, raste panika… da li je POLJSKA NA UDARU RUSIJE ..građanstvo u strahu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter