Izvor: happy
17.02.2024 u 13:34
1

NESTALO TELO ALEKSEJA NAVALJNOG?

Advokat Navaljnog, koji je danas sa majkom ruskog opozicionara stigao u grad Salehard, pozvao je broj mrtvačnice i rečeno mu je da "Aleksejevo telo nije u mrtvačnici"

Telo Alekseja Navaljnog nestalo je iz mrtvačnice u kojoj je zvanično držano, saopštio je njegov tim. Njegova majka jutros je stigla u brutalnu kaznenu koloniju IK-3 Polarni vuk, prenose strani mediji.

Advokat Navaljnog, koji je danas sa majkom ruskog opozicionara stigao u grad Salehard, pozvao je broj mrtvačnice i rečeno mu je da „Aleksejevo telo nije u mrtvačnici“, prenosi Dejli Mejl.

Portparol Alekseja Navaljnog jutros je potvrdio da je lider ruske opozicije umro i rekao da je njegovo telo kod istražitelja. Kira Jarmiš je zahtevala da se telo odmah preda njegovoj porodici.

U dokumentu koji je dat njegovoj majci, stoji da je Navaljni umro juče u 14.17 po lokalnom vremenu.

Majka Alekseja Navaljnog, Ljudmila Navalnaja, viđena je danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde se veruje da je njen sin preminuo. Kako navodi Dejli, ruski opozicionar se samo srušio.

Šokantna smrt najžešćeg Putinovog kritičara izazvala je talas bdenja i protesta širom Rusije, što je navelo policiju da se obračuna sa silom i izvrši 15 hapšenja samo u Moskvi, prenosi Daily Mail.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NESTALO TELO ALEKSEJA NAVALJNOG?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter