Izvor: Tanjug
25.03.2024 u 19:29
4

PUTIN OTKRIO KO STOJI IZA TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI: „Moramo da utvrdimo zašto su teroristi krenuli ka Ukrajini i ko ih je tamo čekao“

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su teroristički napad na koncertnu dvoranu Krokus u Moskvi izveli radikalni islamisti.

 Znamo da su zločin počinile ruke radikalnih islamista. Protiv te ideologije sam islamski svet se borio vekovima – rekao je ruski predsednik tokom onlajn sastanka sa vrhom države.

On je rekao da su oni koji su planirali teroristički napad nameravali da izazovu paniku u ruskom društvu, ali, kako je naveo, suočili su se sa odlučnim odgovorom. Prema poslednjim podacima, u terorističkom napadu u petak uveče na koncertnu dvoranu u predgrađu Moskve poginulo je 137 ljudi, među kojima troje dece, a povređeno je oko 180 ljudi.

Putin je dodao da istraga mora da utvrdi zašto su teroristi nakon napada krenuli ka Ukrajini i ko ih je tamo čekao.

– SAD na raznim nivoima pokušavaju da ubede sve da navodno nema tragova Kijeva u napadu i da iza njega stoji Islamska država – rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “PUTIN OTKRIO KO STOJI IZA TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI: „Moramo da utvrdimo zašto su teroristi krenuli ka Ukrajini i ko ih je tamo čekao“”

  1. Čak i da iza terorističkoj napada u Moskvi i stoji tzv. Islamska država iza nje opet stoji CIA, tj. Amerika. CIA upravlja i koordinira radom svih terorističkih organizacija u svetu – manje ili više direktno ili indirektno. U slučaju da je izvođač radova ukrajinske služba, iza nje opet stoji CIA. PREMA TOME, BEZ UCESCA AMERIKE NE DESAVA SE BILO KAKAV VECI TERORISTICKI AKT U SVETU.

    3
    1
    Odgovori
  2. OK, bili su to „radikalni islamisti“ Putine. Ali bojim se da namerno ne vidiš da su to pojedinačne protuve pod 100% kontrolom CIA, MI6 i GUR. Tadžikistan i Tadžici nemaju ni jedan jedini razlog da mrze Rusiju koja ih od raspada SSSR ni sa čime nije uvredila, napala, „okupirala“. Prljavi nalogodavci I organizatori i dalje mirno sede u Vašingtonu, Londonu i Kijevu, a na prljavu igru teško se može efikasno uzvratiti poštenom igrom.

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter