Izvor: RT
16.04.2024 u 14:28
0

ČESTITAMO, CARE, JOŠ STO GODINA: PREDSEDNICA CIK uručila PUTINU dokument o novom MANDATU

Narod je u martu shvatio da to nisu bili samo predsednički izbori, već bitka za Rusiju, rekla je Ela Pamfilova i dodala da su "histerične mahinacije" protivnika doprinele takvom shvatanju

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa predsednicom Centralne izborne komisije (CIK) Elom Pamfilovom koja mu je uručila dokument kao potvrdu da je izabran za novi mandat na predsedničkim izborima u martu.

Ruski predsednik je zahvalio Pamfilovoj i CIK-u na obavljenom poslu koji je od velike važnosti za državu i njenu unutrašnju stabilnost.

Rezultati predsedničkih izbora su zadivljujući, poručila je Pamfilova i naglasila da je narod mudro birao.

ZELENSKOM „ŠAMARČINA“ OD NAŠIH SUSEDA: Ministar ODBRANE „bljuje vatru – ‘Ko hoće da gine za ZELENOG i UKRAJINU, neka šalje svoju decu’

„Primetili smo neviđenu konsolidaciju društva koje je uvidelo da ovo nisu samo predsednički izbori, već bitka za Rusiju“, rekla je Pamfilova.

„Histerične mahinacije naših protivnika“ i „skandalozno mešanje“ u izbornu proceduru su odigrali važnu ulogu u ujedinjenju ruskog naroda, ocenila je Pamfilova.

Zlonamernici su rukama Kijeva organizovali teror kako bi uplašili ljude, izazvali strah i paniku, podsetila je Pamfilova.

Predsednički izbori u Rusiji održani su od 15. do 17. marta. Nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića, Putin je osvojio više od 87 odsto glasova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter