Izvor: Alo.rs
26.04.2022 u 19:53
0

PUTIN PORUČIO GUTEREŠU: Ako može Kosovo, mogu i Donjeck i Lugansk!

Ranije je saopšteno da tokom svog putovanja u Rusiju generalni sekretar UN planira da razgovara o situaciji u Ukrajini, posebno se fokusirajući na Mariupolj i fabriku „Azovstalj“.

Ovaj sastanak ruskog predsednika i generalnog sekretara UN prvi je nakon početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini 24. februara.

Poslednji razgovori licem u lice održani su u januaru 2020. godine, na međunarodnoj konferenciji o Libiji. u Berlinu. Ranije tokom dana, Gutereš se sastao sa ruskim ministrom inostranih poslova Sergejem Lavrovom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski lider je istakao da su mnoge zapadne zemlje priznale Republiku Kosovo kao nezavisnu državu.

Kako je rekao, Ruska Federacija je isto uradila u odnosu na Lugansku i Donjecku Narodnu Republiku:

Svedočenje pacijenata mariupoljske bolnice: OVO NE RADI RUSIJA NEGO UKRAJINA! Nada se pojavila kada su Rusi došli! (VIDEO)

-Nakon što smo to uradili, oni (DNR i LNR) su nam se obratili sa zahtevom da im pružimo vojnu pomoć u odnosu na državu koja vodi vojne operacije protiv njih. I imali smo pravo da to uradimo u potpunosti u skladu sa članom 51. glave VII Povelje UN- rekao je predsednik RF.

Sastanak Putina i Gutereša trajao je oko sat vremena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter