Izvor: sputniknews.com
20.04.2022 u 19:10
0

PUTIN PORUČIO: Zahvaljujući Rusiji, u Donbasu će zavladati mir!

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da je uveren da će zahvaljujući Rusiji u Donbasu zavladati mir.

„Rusija će delovati dosledno, postići ćemo normalizaciju života u Donbasu. Zahvaljujući Rusiji, u Donbasu će zavladati mir. Tako će i biti!“, rekao je Vladimir Putin obraćajući se učesnicima na sednici saveta platforme „Rusija – zemlja mogućnosti“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN NE GAJI NADU! Nema osnova da se očekuje promena stava Evrope prema Rusiji!

Ruski predsednik je istakao da je tragedija u Donbasu primorala Rusiju da započne specijalnu operaciju u Ukrajini, podsećajući da je ta teritorija bila granatirana osam godina i da su njeni žitelji živeli veoma teško.

„Nažalost, u Luganskoj Narodnoj Republici se mnogo toga pogoršalo, jer je tokom ovih osam godina trajalo bombardovanje, napadi artiljerije, borbena dejstva. I naravno, ljudima je bilo veoma, veoma teško. Ljudi na Krimu, u Sevastopolju su živeli potpuon drugačije, to je očigledno. Ali ta tragedija koja se događala u Donbasu, uključujući i Lugansku Narodnu Republiku, primorala je Rusiju da započne ovu vojnu operaciju, za koju sada svi dobro znaju. Pre svega, to sam rekao na samom početku, cilj te operacije jeste pomoć našim ljudima koji žive u Donbasu“, rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter