Izvor: Tanjug
19.04.2023 u 18:09
0

PUTIN U SEKUNDI REŠIO DILEMU: „Lično sam posetio vojne štabove da ne bi ometao rad komandanata“

U vezi sa ovom tematikom se povela debata...

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je lično posetio vojne štabove u Hersonskoj oblasti i Luganskoj Narodnoj Republici, kako ne bi ometao komandante da obavljaju svoj posao.

„Svrha mog putovanja je bila da se sretnem sa vojskom.“

PUTIN PARALIŠUĆIM „ZMAJEVIM ZUBIMA“ BRANI TERITORIJE: Rusi izgradili 800 km utvrđenja sa rovovima i bunkerima (FOTO/VIDEO)

„Nisam želeo da ih ometam i da se nalazim s njima daleko od mesta gde su stacionirane jedinice kojima komanduju. Situacija zahteva da budu na terenu“, objasnio je Putin na današnjem sastanku sa ruskom vladom.

U izveštaju Rojtersa se ističe da je Putin rekao da je „problematična“ isporuka neophodne robe u regione na istoku Ukrajine koji su se pripojili Ruskoj Federaciji i naložio je vladi da se angažuje oko tog problema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter