Izvor: TANJUG
27.08.2022 u 17:43
0

PUTIN POTPISAO UKAZ: Stanovnicima DNR, LNR i Ukrajine, koji to žele, omogućen neograničen boravak u Rusiji!

Ukazom predsednika Rusije Vladimira Putina stanovnicima Donjecke i Luganske Narodne Republike kao i Ukrajincima, koji to žele, omogućeno je da u Rusiji ostanu bez vremenskog ograničenja i da se zaposle bez prethodno dobijene radne dozvole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Državljani DNR, LNR i Ukrajine imaju pravo na privremeni boravak u Rusiji bez vremenskog ogranicenja“, navodi se u predsedničkom dekretu, prenosi TAS S.

KIJEV NASTAVLJA AKCIJE „NUKLEARNOG TERORIZMA“ NA NUKLEARKI ZAPOROŽJE: Ruske snage uništile američku haubicu iz koje se gađa Zaporoška nuklearka, radijacija u normali!

Ovim ukazom se dozvoljava građanima DNR, LNR i Ukrajine da rade u Rusiji bez prethodnog dobijanja radne dozvole.

Takođe, ukazom predsednika Putina ljudima koji su evakuisani u Rusiju iz DNR, LNR i iz Ukrajine, nakon adekvatne administrativne procedure, odobravaju se mesečne ili jednokratne novčane isplate.

Određene kategorije ljudi, uključujući osobe sa invaliditetom i starije od 80 godina dobijaće pomoć u iznosu od 10.000 rubalja (oko 166 američkih dolara) mesečno, a trudnice će imati pravo na jednokratnu isplatu u sličnom iznosu.

Iako je predsednik Putin potpisao ovaj dekret 27. avgusta, uplate će se vršiti retroaktivno od 1. jula.

Izbeglice iz DNR, LNR i Ukrajine koje su stigle u Rusiju počevši od 18. februara imaće pravo na ovu pomoć ruske države.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter