Izvor: sputnik
23.08.2023 u 20:55
0

PUTIN: Učesnicima specijalne operacije u Ukrajini i svima dostojnim slave heroja Kurske bitke – nagrade!

Obeležavanje 80. godišnjice pobede u Kurskoj bici,prisutvovao je i predsednik ruske federacije Vladimir Putin

U Kursku se obeležava 80. godišnjica pobede Crvene armije u Kurskoj bici u Drugom svetskom ratu, a svečanosti prisustvuje predsednik Rusije Vladimir Putin.
Predsednik Rusije je rekao da se značaj pobede Crvene armije ne može preceniti jer je ona označila završetak dramatičnog preokreta u Drugom svetskom ratu.

Ovom bitkom je uništena, pretvorena u prah udarna snaga nacista, označila prekretnicu čitavog Drugog svetskog rata“, istakao je on.

On je rekao da će na legendarnoj kurskoj zemlji biti uručene državne nagrade učesnicima specijalne operacije u Ukrajini koji su dostojni slave heroja Kurske bitke, onih koji su se borili protiv nacista u leto 1943. godine.
„Svi ruski vojnici se bore dostojanstveno i uspešno. Hvala vam za službu, ponosim se vama“, poručio je Putin ruskim vojnicima.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter