Izvor: Kurir.rs
18.04.2023 u 12:43
1

IZ KREMLJA SAMO KLIZE DETALJI: „Putin je posetio Ukrajinu u ponedeljak, na licu mesta dobio informacije“

Činjenica je da naš Vaskrs traje 40 dana i mi nastavljamo da ga slavimo, sada imamo Vaskršnju nedelju.

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Hersonskoj oblasti i samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici u Ukrajini, dogodila se u ponedeljak, saopštio je Kremlj.

KREMLJ ZVANIČNO SAOPŠTIO: Putin posetio štab Nacionalne garde u LNR

Tvrdnje da je putovanje održano u neko drugo vreme su pogrešne, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi TAŠ. „Bilo je to juče. Zaista, predsednik je rekao, prilikom poklanjanja ikone, da slavimo Uskrs.

Činjenica je da naš Vaskrs traje 40 dana i mi nastavljamo da ga slavimo, sada imamo Vaskršnju nedelju. Zato je pogrešno obraćati pažnju na tu frazu i postavljati hipoteze o nečemu što nikada nije bilo realno. Poseta je održana juče“, saopštio je novinarima portparol Kremlja.

On je još naveo da je Putin posetio ukrajinske regione koje kontroliše Moskva, jer mu je važno da lično izvrši inspekciju vojnog štaba i dobije informacije o napretku u „specijalnoj vojnoj operaciji“.

„Predsednik sve češće posećuje nove regione. Naravno, on vrši inspekcije vojnih štabova i na licu mesta dobija aktuelne informacije iz prve ruke o napretku u specijalnoj vojnoj operaciji. To je apsolutno važno za glavnokomandujućeg, to je deo njegovog posla“, rekao je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZ KREMLJA SAMO KLIZE DETALJI: „Putin je posetio Ukrajinu u ponedeljak, na licu mesta dobio informacije“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter