Izvor: Kurir.rs
18.04.2023 u 08:26
0

KREMLJ ZVANIČNO SAOPŠTIO: Putin posetio štab Nacionalne garde u LNR

To je prva poseta predsednika Rusije samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici, koja se nalazi na istoku Ukrajine i čije je pripajanje u septembru prošle godine proglasila Rusija.

Kremlj je danas saopštio da je predsednik Rusije Vladimir Putin posetio štab nacionalne garde „Vastok“ u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici (LNR), na istoku Ukrajine, čije je pripajanje proglasila Rusija, i saslušao je izveštaje o situaciji na terenu.

ŠTA BI SE DESILO DA UMRU ZELENSKI ILI PUTIN? Četiri američka ekstremna scenarija

Kako je navedeno, Putin je posetio štab Nacionalne garde „Vastok”, gde je od general-pukovnika Aleksandra Lapina i drugih visokih oficira čuo izveštaje o situaciji na tom pravcu, prenosi list Izvestija.

To je prva poseta predsednika Rusije samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici, koja se nalazi na istoku Ukrajine i čije je pripajanje u septembru prošle godine proglasila Rusija.

Prethodno je iz Kremlja saopšteno da je Putin posetio i štab armijske grupe „Dnjepar“ u Hersonskoj oblasti, na jugu Ukrajine, čije je pripajanje takođe proglasila Rusija.

Nije navedeno kada je Putin posetio Herosnku oblast i štab Nacionalne garde.

Agencija RIA Novosti prenosi da je u Kremlju rečeno da radne posete Putina štabu armijske grupe „Dnjepar“ u Hersonskoj oblasti i štabu Nacionalne garde „Vastok“ nisu unapred pripremane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter