Izvor: kurir
10.10.2022 u 09:11
0

RAKETNI NAPAD MOSKVE NA UKRAJINU: Proglašena vazdušna opasnost!

Ruska avijacija rano jutros izvela je masovni raketni napad širom Ukrajine.

Vazdušna opasnost proglašena je za teritoriju čitave zemlje, a na meti su se našli Kijev, Odesa, Nikolajev, Zaporožje, Vinica, Dnjepropetrovsk, kao i skoro sve oblasti na zapadu Ukrajine Lvovska, Heljmenicka i Ternopoljska oblast, odnosno gradovi, koji su ostali bez struje i interneta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najžešći udar krstarećih raketa H-101 pretpreo je Kijev gde su u dva talasa između koji je bio razmak od 35 minuta napadnuta je zgrada Centrale SBU, odnosno Ukrajinske obaveštajne službe, plato i pored Vrhovne Rade, skupštine, kao i pstoro u blizini kancelarije ukrajinskog predsdnika Volodimira Zelenskog.

NAPADNUT KIJEV: Rano jutros odjeknule detonacije!

Veruje se da je ovaj masovni raketni udar usledio posle subotnjeg napada na Krimski most,, što je Moskva upozoravala, da će biti crvena linija, posle koje sledi napad na centre odlučivanja.

Moskva je po svemu sudeći krenula u realizaciju takvog plana.Inače krastareće rakete H-101, kojima su gađani Odesa i Kijev lansirani su sa strateških bombardera TU-95MS sa Kaspijskog jezera. Za sada nema informacija da li je bilo ulazak ovih bombardera u vazdušni prostor Belorusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter