Izvor: INFORMER
14.04.2024 u 12:59
0

RAZLOG ZA NAPAD SE KRIJE! PROVOKACIJE ZAPADA I BAJDENOVA ODGOVORNOST: Saopštenje Rusije uzdrmalo planetu!

Odgovornost za sukob na Bliskom istoku u potpunosti leži na provokacijama Zapada, i lično na predsedniku SAD Džozefu Bajdenu, napisao je Sultan Hamzaev, član Komiteta za bezbednost Državne dume, na svom Telegram kanalu.

– Odgovornost za sukob, krizu na Bliskom istoku u potpunosti leži na provokacijama Zapada, i lično na predsedniku SAD Džou Bajdenu, lider krvavog sveta je spreman da započne novi rat svojim nemarnim tumačenjem teške situacije – napisao je Hamzaev.

Poslanik smatra da Iran daje kontrareakciju na provokacije koje su počinjene uz direktnu ili indirektnu podršku SAD.

– Uoči predsedničkih izbora u SAD, Džo Bajden uvlači svet u novi rat. Palestinsko-izraelski sukob je bio samo prvi čin. Vlasti SAD su večeras samo isticale svoju stranu – da pomognu Izraelu na svaki mogući način, ne ulazeći u detalje da će to dovesti do još većeg raskola i vojnih akcija na Istoku – dodao je Hamzajev.

Po njegovom mišljenju, američka politika izaziva sukob velikih razmera na Istoku, uključujući i dolivanje više milijardi dolara kako bi se obezbedili sumnjivi i krvavi ciljevi američkih diktatora na sceni pozorišta operacija

Iranska Islamska revolucionarna garda saopštila je u nedelju uveče da napada teritoriju Izraela kao odgovor na uništavanje iranskog konzulata u Siriji početkom aprila. U napadu je, prema različitim izvorima, učestvovalo od nekoliko desetina do stotina projektila i bespilotnih letelica, uključujući dronove Shahed kamikaze.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter