Izvor: Kurir.rs/Danas.hr
18.01.2023 u 11:13
1

RAZORENI VRTIĆ KOD KIJEVA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Živote izgubila deca i državni funkcioneri, ekipe na terenu! (FOTO/VIDEO)

Prema poslednjim informacijama, 29 osoba je u bolnici, od toga dvanaestoro dece.

U gradu Brovariju u sredu ujutro na vrtić se srušio helikopter. Šef ukrajinske policije Ihor Klimenko objavio da je helikopter pripadao ukrajinskoj Službi za hitne situacije.

NASTRADAO UKRAJINSKI MINISTAR POLICIJE I NJEGOV ZAMENIK: U padu helikoptera kod vrtića poginulo i dvoje DECE! (VIDEO)

Policija je objavila da je najmanje 18 mrtvih, a među njima dvoje dece. Poginuo je ukrajinski ministar unutarnjih poslova. Uz njega su poginuli i njegov zamenik i državni sekretar ministarstva unutarnjih poslova.

U međuvremenu, ukrajinski mediji objavili su prvu fotografiju uništenog vrtića nakon pada helikoptera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema poslednjim informacijama, 29 osoba je u bolnici, od toga dvanaestoro dece.

„U vreme tragedije deca i radnici ustanove bili su u vrtiću. Svi su sada evakuisani“, napisao je guverner kijevske regije Oleksij Kuleba u aplikaciji za razmenu poruka Telegram.

Poslanik Vrhovne rade Ukrajine Anton Geraščenko takođe je objavio fotografiju uništenog vrtića i naveo da je, prema poslednjim procenama, 18 ljudi poginulo, a među njima je i troje dece. Povređeno je 29 ljudi.

„Nešto se srušilo na objekat društvene infrastrukture. Saznajemo informacije o žrtvama i okolnostima. Državna služba za hitne slučajeve i sve službe već su na mestu“, objavio je zamenik šefa kabineta predsednika Kirilo Timošenko.

Zasad nije jasno šta je prouzrokovalo pad helikoptera u blizini dečjeg vrtića i stambene zgrade. Rusija se nije oglasila, a ukrajinski zvaničnici nisu spominjali nikakav ruski napad na tom području.

„Na žalost, to se dogodilo s helikopterom državne hitne službe koji je sprovodio svoj zadatak“, rekao je portparol vazdušnih snaga Jurij Ihnat za Apostrof TV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZORENI VRTIĆ KOD KIJEVA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Živote izgubila deca i državni funkcioneri, ekipe na terenu! (FOTO/VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter