Izvor: BSC Happy
23.06.2023 u 19:29
0

REPORTERI HAPPY TELEVIZIJE UŽIVO IZ ATINE: Veliki broj građana nestrpljivo čeka obraćanje Kirijakosa Micotakisa (FOTO)

Parlamentarni izbori u Grčkoj biće održani 25. juna.

Grčku u nedelju 25. juna čekaju novi parlamentarni izbori, međutim građani Atine već su pod euforijom i veselo iščekuju predstojeće izbore.

Reporteri Happy televizije već se nalaze u Atini, ali i u Solunu odakle nam prenose informacije sa lice mesta i atmosferu koja trenutno vlada u glavnom gardu Grčke.

BSC Happy

Na trgu Sintagma u centru Atine trenutno se okupio veliki broj pristalica Nove demokratije, obraćanje Kirijakosa Micotakisa se očekuje svakog trenutka.

BSC Happy

 

Novoj demokratiji koja je osvojila 146 mesta u jednodomom parlamentu sa 300 mesta, nedostajalo je još pet mesta za apsolutnu većinu i samostalno formiranje vlade. Micotakis se nada da će na novim izborima dobiti apsolutnu većinu pošto će se tada primeniti izmenjeni izborni zakon koji predviđa dodatna poslanička mesta – bonus za pobednika izbora.

Naši reporteri razgovarali su danas sa građanima na ulicama Atine, prema njihovim rečima, očekuje se ubedljiva pobeda na ovim izborima i kako kažu,  samostalno konstituisanje vlasti bez koalicije sa Sirizom.

Tri ekipe Happy televizije boraviće ovih dana u Grčkoj, ostanite uz program naše televizije i prvi saznajte sve informacije koje se tiču parlamentarnih izbora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter